#

lauantai 11. lokakuuta 2014

I was there for you in your darkest nights, But I wonder where were you?


 Keväällä meinasin poistaa koko roskan. En poistanut, päätin lukita. Pistin salasanat ylös, ja ajattelin, että joskusn kymmenen vuoden kuluttua olisi mielenkiintoista lueskella vanhoja tekstejään. Puoli vuotta meni, ja unohdin kaiken kirjoittamiseen liittyvän. Ainoat tekstit taisi olla pakollisia koulujuttuja. Valokuvaaminenkin jäi, kamera hautautui kaapin pohjalle, ja oikeastaan suunnittelin jo sen myymistä.
Pari viikkoa sitten joku yritti sitä ostaa, mutten sitten kuitenkaan myynytkään.

Teki mieli alkaa kirjoittaa ja kuvata. Lähinnä omaksi iloksi ja huviksi, mutta silti. Ajattelin, ettei näitä kuitenkaan kukaan lue ja hautasin ajatuksen. Kunnes se kasvoi, ja koitin ajatella kirjoittamisen positiivisia puolia. Minä pidän tästä, kuvaaminen ja tekstien käsittely on tavallaan rentouttavaa. Ehkä mun päivityksiä ei oikeasti lue kuin pari sukulaistätiä, mutta mitä sitten :D Blogin ulkokuori ja nimikin lähtivät samaan syssyyn vaihtoon, jotenkin vanha lookki ei tuntunut omalta ja nimikin viittasi vahvasti vanhaan elämänvaiheeseen.

Puoleenkin vuoteen mahtui aika paljon, muunmuassa uusi muutto. Helmikuussahan muutin poikaystäväni kanssa yhdessä Ulvilaan, ja viihdyttiin siellä kesän yli. Kunnes vanhahtava ja suuri asunto alkoi ahdistaa. Mun ehdotuksesta alettiin katsella pienempiä, ja niinhän siinä kävi, että parin viikon päästä myytiin tohinalla ylimääräisiä kalusteita ja kannettiin loppuja uuteen asuntoon. Nykyinen kotimme on vanhassa kivitalossa, jollaiset ovat aina olleet mun suuri rakkaus. Isot valoisat ikkunat, leveät ikkunalaudat, vaalea parkettilattia ja valkoiset seinät. Viime kesänä täysin remontoitu keittiö ja kylpyhuone. Kauaa ei tarvinnut pohtia, ja meidän onneksi saatiinkin tämä :)





Väliin mahtui tietysti myös kesä. Se meni lähinnä töissä oikeestaan koko kaveriporukalla, joten tänä kesänä en käynyt juur missään tai tehnyt yhtään mitään. Seuraavana kesänä parit festarit sitten!





Ihanin mökkireissu parhaiden ystävien kanssa kuitenkin onnistuttiin sovittelemaan ennen loman alkua. Syötiin ihan uskomattomia määriä, enkä ole kyllä ennen käynyt merellä kumiveneellä tai polkuveneellä.  Molempia päätettiin kokeilla :D



Ihanan Annan ylppäreitäkin juhlistettiin, jos keväällä olis nää vierailija ja juhlakalu vaihtaneet rooleja 


Erilaisia nelijalkaisia ja karvakamujakin mun kesään kuuluu, aina :D



 photo IMG_20140919_155700_zpsos77vbmu.jpg

 photo 20140815_152550_zpskgzgbsav.jpg



Hiusväriäkään en ole ikinä hakenut näin tiheään kuin tän puolen vuoden aikana, punaisesta vaaleaan, harmaan kautta siniseen ja nyt tämänhetkiseen luonnolliseen väriin. Ja kaikissa viihdyin :D

Loppukesästä vaihdoin iPhonen Samsung Galaxy s5:seen ja sen jälkeen oikeastaan loppukin kuvaaminen kameralla on jäänyt. Mun järkkäri kun alkaa olla hieman vanha ja raskas, ja joulupukille esitänkin varmaan toiveen vaikka sellaisesta Olympuksen ihanasta mikrojärkkäristä ;)
Puhelimen kuvakansioita kaivellessani huomasin, että neljättä vuotta ollaan ehditty juhlimaan samalla porukalla tänäkin kesänä. Kliseistä mutta totta, aika kuluu niin nopeasti. Vasta alotin ysiluokan Ulvilassa ja tutustuin maailman ihanimpaan porukkaani, ja lukioon menostakin tuntuu olevan viikko. Silti ysiluokasta on oikeesti kohta neljä vuotta ja lukiokin pian jo taputeltu. Mihin se aika meni?
(Jos joku nyt kuvittelee, että kaipaan sitä itse opiskelua, niin ehei. Oikeastaan harmittaa etten tutustunut vieläkin useampaan ihmiseen ja viettänyt ystävieni kanssa vieläkin enemmän aikaa)

 photo IMG_20140816_122203_zpsjlkztgyp.jpg


 photo IMG_20140817_003356_zpsruyyddqp.jpg


 photo 20140809_185431_zpsa0emrebb.jpg


 photo IMG_20140814_084355_zpsidyronog.jpg



Tuntuu hassulta näin pitkän tauon jälkeen kaivella kuvia arkistoista ja muistella tekemisiään, kuvien koon käsitely multa ei tosin vieläkään ihan suju?!  Parempi palata opettelemaan siis - Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi