#

maanantai 16. maaliskuuta 2015

Mac Toledo Violetwink


Niin pitkä blogitauko, etten oikein tiedä mistä aloittaisin. Onkohan siellä enää edes ketään? 
Haluaisin palata vähän erilaisella tyylillä, enemmän meikki-ja kosmetiikkapuoleen painottuen. Oikeastaan suunnittelin jopa kaikkien vanhojen postausten poistamista, uuden blogin luominen olisi kuitenkin vähän turhan suuri vaiva. 

Toisaalta, mitä sitä turhaan jaarittelemaan, täällä ollaan taas, tosin vähän erilaisin fiiliksin. Jatkossa esittelen varmaan pääasiassa meikkejä, ja kuka tietää, ehkä jonain päivänä saan hankittua itselleni koulutuksen alalta. 

Tilasin pari viikkoa sitten ilmestyneestä Macin Toledo-kokoelmasta pari helmeä, jotka ilmestyivät postiin tänään. Ooh mitä laatua, juuri niin ihania kuin mm. Ilona väitti. Kävin verkkokaupassa kuolaamassa myös Cinderella-kokoelmaa heti sen ilmestyttyä, mutten lopulta innostunut oikein mistään ja jätin kaiken kauppaan. Mac-ihastukseni alkoi Puolan matkalta joulukuusta, ja sen jälkeen ostokseni onkin suuntautuneet lähinnä kyseisen puljun pisteille. Varastoista löytyy jo 5 huulipunaa, muutama irtoluomiväri, meikkivoide, peitevoiteita, puuteri ja korostuspuuteri, pari huultenrajauskynää ja nyt nämä uudet löytöni.



Brow Finisher-kulmavaha, Toledo Kindergarten Red-poskipuna, huulipuna sävyssä Candy Yum Yum, Toledo Violetwink-luomiväripaletti sekä tänään postiluukusta tipahtanut Nyxin Soft Matte-huulipuna (/lakka mikätämäon?) sävyssä Addis Abba.


Violetwink on täydellinen, mennen jopa nudepaletista!  Sävyt vasemmalta oikealle: Sweet Allure, French Clay, Tendersmoke, Stars 'N' Rockets, Frizzyplum ja Overnight. Vasta tilattuani paletin tajusin, että omistan tuon  veluxe pearl-laatuisen Stars 'N' Rocketsin jo ennestään irtonappina. Ihmekös Violetwink olikin pakko saada, viimeaikoina on tullut melkein päivittäin violeteilla.
Vasemman reunan kolme vaaleinta sävyä sopivat loistavasti keskenään beigensävyiseen meikkiin, joten paletti on ihanan monikäyttöinen.




Nyxin matta huulilakka ja Candy Yum Yum ovat sattumalta ihan täydellinen pari! Tilasin Nyxin netistä vain swatchien perusteella ihan yksinään käytettäväksi, ihan vahingossa onnistuin siis mätsämään nämäkin :D Kindergarten Red on kylmän pinkki poskipuna, melko tyypillinen minun valinnakseni, hyvin samantyylisiä on kulunut jo monia. Mukavan iso pakkaus ja raikas liukuväri kuitenkin saivat tilaamaan tämänkin.


Macia on tullut viimeaikoina hamstrattua taas hieman liikaa, mutta eiköhän näillä uutukaisilla pärjää taas hetken.
Ehkä.
Kunnes puhelimen välilehtiin auki jäänyt stokkan verkkokauppa alkaa houkutella liikaa. Miksi, oi miksi, joku lanseeraa näin ihania kokoelmia?
Ei sillä etteivätkö nuo Nyxin huulikiillotkin olisi iskeneet ja lujaa, hankin kertaheitolla neljä. Hyvä laatu ja halpa hinta kyllä todellakin kohtaavat.

Uutuuksia oli tietenkin pakko päästä heti kokeilemaan, mutta koska kello kävi lähempänä kahdeksaa, eihän siitä mitään laillisia kuvia enää saanut. Ehkä huomenna.

Jos joku vanha lukija on vielä tallella, olisi kiva kuulla teistä :)

4 kommenttia:

  1. Täällä ollaan! Oh dear, mac <3

    <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihanaa! Jos johonkin merkkiin voi hurahtaa, niin Maciin <3

      Poista
  2. Hahaa, ihan mahtavat ostokset! :D Mulla meni hetki että totuin Violetwinkiin itselläni, mutta kun siihen tottui, niin oikyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi toteuttaa tällä vielä joku meikki oikein ajan kanssa, jotenkin vähän vierastan sitä edelleen!

      Poista

Jätä kommenttisi