#

keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Clinique Beyond Perfecting

 Sain muiden ostosten yhteydessä testerin Cliniquen uutuusmeikkivoiteesta Beyond Perfecting, jonka pitäisi olla täydellisen peittävä ja luonnollisen matta, yhdistäen meikkivoiteen keveyden ja peitevoiteen peittokyvyn. Clinique mainostaa uutuuttaan merkin peittävimpänä meikkivoiteena, ja melkoisen pigmenttistä tämä onkin. En ole ehkä ihan parasta kohderyhmää, peitettävää kun ei turhan paljon löydy.
Ei muuta kun nakukuvat eetteriin:


Ripsienpidennykset eivät enää olleet elämänsä kunnossa, nyt niitä ei ole enää yhtään. Kiitos vain silmätipoille, ripset putosi kuin sulkasadossa konsanaan, isoina ryppäinä.



Kerros Beyond Perfectingiä : peittoteho on hyvä, pinnasta tulee mukavan samettinen ja ikäänkuin blurrattu. Ainakin omalla ihollani tämä toimii hyvin samankaltaisesti kuin Lumenen Blur-meikkivoide. Peittävä, lähes matta mutta kuitenkin mukavan kostean ja kuultavan oloinen. Sävynä 6, joka sulautuu jonkun verran päivittyneeseen ihooni aika sutjakkaasti. Luvatusta kestosta (12 tuntia) on paha mennä sanomaan, mutta ainakin perus vapaapäivästä meikkivoide selvisi moitteetomasti, vaikka päivään sisältyi hikiliikuntaakin. Voisin siis ainakin olettaa, että tämä pysyisi, etenkin  hyvän pohjustajan kanssa, rasvaisemmallakin iholla kiitettävästi.



Toinen kerros meikkivoidetta tummille silmänalusille, puuteriointi Diorin Air Nude-puuterilla ja kerros Nyxin Addis Abba-huulipunaa. Kulmille ei enää riittänyt energiaa tai päivänvaloa, joten ne saivat keekoilla aivan naturelleina.
Clinique Beyond Perfecting Makeup- meikkivoide sopi kertakaikkisen hyvin tällaiselle hyväihoisellekin niihin hetkiin, jolloin kaipaan täydellisen näköistä ihoa. Meikkivoide ei tunnu raskaalta tai maskimaiselta, ainoa miinus tulee juonteiseen kasautumisesta silmänalusilla. Ainakin omat silmänaluseni kaipaavat siis vielä erillistä peitevoidetta ja puuterointia kestääkseen siisteinä koko päivän.



 Huomasin vasta kuvien siirtämisen jälkeen, että valkoinen tausta olisi ollut paljon parempi, jos seuraavalla kerralla muistaisin.

Beyond Perfecting verottaaa kukkaroa Sokoksesta ostettuna 42 euroa, ja on kyllä hintansa arvoinen, mikäli kaipaa pysyvää, peittävää, ja kevyen tuntuista meikkivoidetta.

2 kommenttia:

  1. Postaus sun henkilökohtaisesta elämästä ja sun ja poikaystäväsi suhteesta olisi kiva ! :)

    VastaaPoista

Jätä kommenttisi