#

keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Lady Danger


Kuinka ihana voi yksi huulipuna olla? Jo Macin Lady Danger matte-laadussaan olisi saanut allaolevan ilmeen aikaan:

Puhumattakaan siitä, että ylioppilaskirjoitukset on paketoitu toivottavasti loppuelämäksi, ulkona paistaa aurinko, ehdin eilen treffailemaan peräti kuuden ystävän kanssa ja kulmakarvoillakin oli poikkeuksellisen hyvä päivä eilen. Syytä hymyyn siis riittää.





Pohjana yksi uusista suosikeistani, Cliniquen CC-voide, varjostukset tehty eilen postissa tipahtaneilla La Girlin Pro Conceal-tuubeilla (sävyt Toast ja Nude), huulilla Mac Prep+Prime huultenpohjustaja, Goshin Simply Red-rajauskynä ja se piristävä Lady Danger-huulipuna.
 Kulmissa luottosetti: Anastasia Beverly Hills Brow Wiz ja saman merkin Dipbrow Pomade+ Tinted Brow kulmavaha kurittomia karvoja varten.
Peitevoiteena Macin Pro Longwear Concealer (luotto, jo kolmas purkki menossa!) ja korostuksiin Mac Lightscapade.
Luomiväriyhdistelmänä viimeaikoina on ollut jännä kokeiluni, joka osoittautui enemmän kuin hyväksi: Anastasia Contour Kitin korostusväri Sand ja Too Facedin suklaapaletin Milk Chocolate. Nopea, helppo ja silti laitetun näköinen.
Ripsikadon paikkasi hyväksi (parhaaksi) todettu luottomuijani Mari.


Tämänpäiväisen säärten magneettikuvauksen jälkeen hymy ei vielä hyytynyt, mutta saas nähdä kuinka tässä käy. Huomenna saan vihdoinkin (neljä vuotta jaksoin osottaa), mikä tämä mystinen penikkatauti on! Uskallan pikkuhiljaa luoda haaveleivia katseita eteisen nurkassa pölyttyviin juoksulenkkareihin, joita näin auringonpaisteessa olen kaivannut. Jos vihdoinkin saisin juosta. Himpun verran edistynyt laihdutusproggiskin varmasti tykkäisi hyvää. Jos voisin, lisäisin tähän sellaisen oikein iloisen emoji-hymiön kuvaamaan hyväntuulisuuttani. Mutta koska en voi, kuvitelkaa se :)

3 kommenttia:

  1. Heei olis mielenkiintost tietää mitä suunnitelmii sulon ensvuodelle, mihis haet opiskelee vai teeks töit vai??

    VastaaPoista
  2. Oi, on se Lady vaan sitten ihana puna! Sopii sulle todella hyvin ^^

    VastaaPoista

Jätä kommenttisi