#

maanantai 30. maaliskuuta 2015

Make Up Store High Tech Lighter rajauksen pohjalla

Eilisaamuna heräsin itselleni poikkeuksellisesti hieman liian myöhään, ja meikin kanssa tulikin kiire. Tärkeimmät siis ensin: pohja kuntoon ja kulmat kuosiin. Ilme näytti kuitenkin melko alastomalta, joten ajattelin kokeilla silmiin jotain nopeaa. Siis ne parhaat ideat "kiire, kokeilempas jotain uutta ja nopeaa" - yleensä niin huono ajatus, tällä kertaa onnistuin. 

Teen aina toisinaan rajaukset luomivärillä, varsinkin vaaleamman silmämeikin kaverina. Pelkiltään luomivärirajaus jää kuitenkin aika hailakaksi, joten ajattelin kokeilla pohjustaa väriä hieman jollakin. Levitin ohuella rajaussiveltimellä ripsirajaan Make Up Storen High Tech Lighteria sävyssä stardust, ja päälle Naked2-paletista puhtaan kultaista Half Bakedia. Tuo HTL on sellainen erittäin erittäin kimaltava vahva möhnä, jonka koostumusta on vaikea oikeastaan kuvailla (ja purkkini on niin törkeä, etten viitsinyt ottaa kuvaa siitä). Muistuttaa Urban Decayn luomivärinpohjustajaa, mutta paljon kiinteämpi. Jos joskus on törmännyt Make Up Storen  Studio-purkkimeikkivoiteeseen, näissä on paljon yhtäläisyyksiä. Olen käyttänyt HTL:lää joskus voimakkaampien silmämeikkien kanssa pohjustajana, mutta tämä oli ensikokeilu rajaushommissa.
Homma sujui sen verran mallikkaasti, että päätin toistaa sen tänään uudelleen, varioituna tosin.


Pohjalla UDPP, ja luomivärit Too Facedin Chocolate Bar Paletesta liikkuvalla luomella White Chocolate ja varjostuksena Milk Chocolate. Rajauksen pohjustin juurikin High Tech Lighterilla ja päälle lisäsin Macin 219-kynäsiveltimellä vielä paletin  tummanruskeaa Triple Fudgea. Simppeli ja nopea, mutta jotenkin kivempi vaihtelu pelkälle mustalle rajaukselle.


Pohjalla Cliniquen CC, La Girlin Pro Conceal Natural & Toast, Mac Lightscapade ja Mac Toledo Kindergarten red-poskipuna. Kulmissa tutut ja turvalliset Anastasia Beverly Hillsin Brow Wiz, Dipbrow Bomade ja Tinted Brow-geeli. Huulipuna Mac Cherish.Alaluomelle lisäsin myös kevyesti häivyttäen Triple Fudgea ja tein sisärajauksen Nyxin Jumbo Milk-kynällä.


Tässä kuvassa kiteytyy kaksi asiaa, jotka saa mut kihisemään kiukusta. Oikeanpuoleinen kulmakarva-ääliö, jonka karvat itsepäisesti kääntyvät alaspäin. On geeliä, vahaa, lakkaa tai vaikka liimaa, mikään ei auta. Välittömästi suljettuani kotioven, voin melkein kuulla kun karvat aloittavat oman elämänsä sodan kaikkia pelastusyrityksiäni vastaan. Toinen melkein yhtä ärsyttävä asia on irtoripsien tyveen jämähtävä luomiväri, joka saa ripset näyttämään juuristaan harmailta. Vaikka kuinka yritän varoa ja puhdistaa ripsiä, näin käy aina.


Ps. Jos joku kaipaa tuota MUS:n High Tech Ligteria tuollaisena tahmaisena, kannattaa ostaa pian. Muutamissa blogeissa on nyt mainostettu MakeUp Storen uudistusta, ja samalla kun tuotteiden pakkauksia ja koostumuksia parannellaan, on HTL:lästä tehty kuivempi ja jauhemaisempi. Bongasin ainakin Sokoksella jo näitä uusia purkkeja vanhojen rinnalla, ja veikkaisin ettei uusi versio toimi ihan näin hyvin luomilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi