#

keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Lumene Seerumimeikkivoide


Pääsiäislomalla tuli lähes huomaamattaan vietettyä viikon siesta meikkijutuista, lähinnä kahdesta syystä: kotona löhötessä ei niin tullut meikattua ja ainoa tarpeeksi tumma meikkivoiteeni loppui. Kokeilin miksata vaaleampaan meikkivoiteeseeni La Girlin tummempaa peitevoidettani, mutta yhdistelmä sai aikaan ihmeellistä kuivuutta ja kiristelyä, sekä pientä ihottumaa suupieliin. Jätin  siis ihoparkani hetkeksi rauhaan ja marssin vasta tänään meikkivoideostoksille. 
 Tarkoituksena oli ostaa joku kevyt ja edullinen meikkivoide kesää kohti. 

Tilasin jokunen aika sitten Baremineralsin aloituspakkauksen, jota odottelen saapuvaksi, ja meikkivoiteen tarkoituksenakaan ei ollut jäädä jatkuvaan käyttöön. Sokoksesta mukaan tarttui siis hyvässä alennuksessa oleva Lumenen Seerumimeikkivoide sävyssä 3 Aurinkokaakao.Alkuun nakunaama: ei pahemmin peitettävää, melko tasainen ihonsävy.


Ihohuokoset poskipäissä joskus tuottavat harmia, joten niille kaipaan pientä tasoitusta.


Lumenen sivuilla kuvaillaan meikkivoidetta seuraavasti: levittyy kasvoille pehmeästi, sulautuu ihon sävyyn saumattomasti ja tuntuu höyhenen kevyeltä. Meikkivoiteen sisältämä age-defying-seerumi auttaa häivyttämään ryppyjä ja muita ikääntymisen merkkejä. Kevyesti peittävä koostumus ja valoa heijastavat pigmentit tasoittavat ihon sävyä ja peittävät pieniä virheitä sekä antavat heleyttä kasvoille. SK 20. Formuloitu ilman parabeeneja. 30 ml.
Meikkivoiteen sisältämä age-defying-seerumi koostuu:
1) suomalaisen lakan kantasolu-uutteesta. Se auttaa tehostamaan ihon omaa kollageenisynteesiä. Lisäksi lakan sisältämät antioksidantit auttavat suojaamaan ihoa ulkoisilta stressitekijöiltä.
2) suomalaisesta kamelinaöljystä. Se hoitaa, kosteuttaa ja antaa elastisuutta iholle.
 3) peptideistä, jotka auttavat uudistamaan ja kiinteyttämään ihoa.


Meikkivoide on melko juoksevaa, ohutta ja liukasta. Levitin voiteen Shiseidon kulttimainetta nauttivalla kabukilla, ja lopuksi häivyttelin voiteen vielä isommalla skunkkisiveltimellä. Ja mitä siitä sitten tuli?
Ei ollenkaan hullumpi, tykkään! Seerumimeikkivoide tekee ihosta kuultavan ja tasaisen tuntumatta ollenkaan raskaalta. Tykkään Lumenen melko vastaavasta tuotteesta, CC-voiteesta muuten, mutta inhoan sen iholle jättämää "kalvoa" eli tahmaisesta tuntumasta. Samaa ongelmaa ei ainakaan ensikokeilulla Seerumimeikkivoiteen kanssa ollut! Fiilis on raikas ja kevyt, ja pystyin helposti unohtamaan koko voiteen olemassaolon.Meikkivoide, viimeistelynä puuteri, aurinkopuuteri ja poskipuna. Tällä kombolla ihosta tuli mukavan raikas ja tasainen näyttämättä pakkeloidulta. Meikkivoide pysyi myös ilman pohjustajaa paikallaan erinomaisesti, ainakin minun 9 tunnin testini. Testi sisälsi kuumuutta tunkkaisessa ravintolassa ja kahden ja puolen tunnin metsälenkin, joten mielestäni se on jo melko hyvin! En varsinaisesti edes odottanut näin edulliselta tuotteelta erityisen hyvää pysyvyyttä, etenkään ilman pohjustajaa, mutta iltapesun aikaan noin klo 23 meikkipohjani oli lähes yhtä siisti kuin klo 14 sen laittaessani. Jaiks, ei paha laisinkaan!


PS.  Miten niin liikaa?-blogin Elisa kirjoitti hetki sitten tavastaan poseerata aina samalla tavalla. Ja tunnistin heti itseni: aina ja jokaisessa kuvassa pidän päätäni kallellaan oikeaan tai vasempaan ja hymyilen. Ylläolevassa kuvassa on melko selkeä syy: kasvonpiirteideni epäsymmetrisyys vaivaa minua. Vasen kulmakarvani on huomattavasti korkeammalla, toinen silmä hieman enemmän raollaan ja hymy hieman vino. Jotenkin tulee aina kallisteltua päätä parempien kuvien toivossa, hah
Palatakseni vielä varsinaiseen aiheeseen, luulen että Lumenen Seerumimeikkivoide jää pysyvästi käyttöön ruskettuneelle iholle, ja vaikka yrittäisinkin siirtyä mineraalipohjiin, tulee varmasti hetkiä jolloin nestemäinen meikkivoide on hyvä luottokaveri. Kuten matkustaminen  ja kiire. Monesti sanotaan että mineraalipohja on hyvä levittää jopa ilman peiliä kiiresssä, mutta itse olen käyttänyt nestemäisiä pohjia jo 6 (7?) vuotta päivittäin, joten jutun juju alkaa olla jo selvillä. Levitän ylensä meikkivoiteeni eBayn euron skunkki/kabukisiveltimellä, joka on tarpeeksi suuri ja pörheä levittääkseen meikkivoiteen ilman raitoja mukavan kevyeksi kerrokseksi. Voin siis lämpimästi suositella Seerumimeikkivoidetta kuivalle/normaalille iholle, rasvaiselle tai kovaa peittoa vaativalle iholle en ehkä niinkään. Pysyvyys ja koostumus ovat erinomaisia meikkivoiteen hintaan nähden, ja voide jättää ihon mukavan kuulaaksi. Lumene Seerumimeikkivoiteen hinta on normaalisti noin 16e, itse ostin sen alennuksesta seitsemällä eurolla. 

1 kommentti:

  1. Haha, poseerausasennot on siis tuttu juttu ;D

    Mä en ole tuota Seerumimeikkivoidetta kokeillut, vaikka himottaisi kyllä. Lumenella kun on niin paljon hyviä meikkivoiteita nykyään...

    CC-voide mulla on tapana myös puuteroida, vaikka kai se jollekin menisi ilmankin. Varmaan juuri tuo aavistuksenomainen tahmaisuus on syynä puuterin käyttöön sen kanssa.

    VastaaPoista

Jätä kommenttisi